Over Ons


Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1996 hebben wij de kwaliteit hoog in ons vaandel staan. Door onze ervaring is het mogelijk naadloos aan te sluiten in de behoefte van de hedendaagse consument. Ons assortiment wordt daarom voortdurend aangepast. Om voor u de beste kwaliteit te bereiken blijven we kritisch naar onszelf kijken. 

Hygiëne: In een bedrijf waar met voedingswaren gewerkt wordt is hygiëne erg belangrijk. Door onze interne en externe kwaliteitsadviseurs houden wij dit op hoogst mogelijke niveau. Door zowel interne als externe controles streven wij er naar om een kwalitatief hoog product te vervaardigen. Mocht u ondanks onze goede zorgen toch op of aanmerkingen hebben op onze producten, horen wij dit graag van u.

Service: Door onze uitgebreide service zijn wij te allen tijde in staat een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden aan de consument. Of het nu gaat om vriezers of producten, bij problemen staan wij direct voor u klaar. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen als u tegen problemen aan loopt. 

 Ons adres

OBAHALAL bvba
De Lange Beemden 12
3550 Heusden- Zolder
België
Tel: +32 (0) 11 76 06 11
info@obafood.be

Copyright@obafood.nl